Thuis honk van

V.V. Kruiningen

Biljart vereniging BCKK

Dart vereniging DCKK

De toneelvereniging

Feesten

Wilt u een feest geven of uw verjaardag bij ons vieren? Neem eens vrijblijvend contact op of kom gezellig langs. groetjes,


Hester en Remko

Over de Korenbeurs

Eetcafe De Korenbeurs is een gezellige eet- en drinkgelegenheid gevestigd in het centrum van Kruiningen

De Korenbeurs is een familiebedrijf bij uitstek. De Korenbeurs is in de Kruiningse geschiedenis altijd een aanwezige factor geweest en van oudsher het ontmoetingscentrum voor de dorpelingen.

Dit doen wij bijvoorbeeld door diverse teams van de Kruiningse Voetbal Vereniging tesponseren (zowel op het veld als in de zaal). We hebben een eigen biljartclub die elke donderdag bij ons speelt en diverse dartteams die elke dinsdag hun spel trachten te verbeteren. Zowel de biljartclub als de dartteams spelen mee in een competitie in de regio en hebben al vele prijzen weten binnen te slepen.

Ouderwetse gastvrijheid

De Korenbeurs is een ouderwetse bruine kroeg waar je met vrienden en bekenden aan de bar lekker een drankje kunt drinken, terwijl je een praatje maakt, een kaartje legt, dobbelt of een biljartpartij speelt. . Zeker in het weekend komt alle muziek voorbij van nederlandstalig, top 40 en soul tot aan rock. U vraagt wij draaien! Regelmatig worden er thema-avonden georganiseerd voor jong en oud wat altijd een groot feest wordt. Ook voor de lunch en het diner kun je bij ons terecht. Een uitgebreide kaart met keuze uit vis,vlees en vegetarische gerechten. Romantisch met zijn 2en of een grote groep iedereen is welkom. Ook snacks voor de lekkere trek zijn tot kort voor sluitingstijd nog verkrijgbaar. In de zomer is er een heerlijk terras (met bediening) waar je, na je werk of in het weekend, kan genieten van een wel verdiend en verkoelend drankje of lekker hapje!

De Korenbeurs is uniek in haar soort en garandeert kwaliteit op alle facetten van de horeca.